Particulier

Als particulier heeft u te maken met onderhoud aan bijvoorbeeld de CV-ketel, zonnepanelen of badkamer. Sloot en Sessink Installatietechniek staat bekend om haar flexibele, betrouwbare en daadkrachtige dienstverlening.

U kunt ons inschakelen voor diverse werkzaamheden zoals het onderhoud van CV-installaties, het plaatsen van een fontein in het toilet, maar ook voor reparaties van een dakgoot of complete en complexe installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen.

Wij leveren installatiewerk voor u op maat. Doordat niet iedereen precies weet wat hij voor ogen heeft, is een persoonlijk advies van groot belang. Door ons luisterend oor en specialistische kennis komen wij in gezamenlijk overleg tot een passende oplossing.

Door deze eigenschappen en door sterk concurrerende tarieven zijn wij uitgegroeid tot een flexibele en betrouwbare partner op het installatiegebied.

Bij Sloot en Sessink vindt u alles onder één dak

U kunt bij ons terecht voor een scala aan disciplines op het gebied van installatietechniek van beveiliging, daktechniek, duurzame energie, elektrotechniek, gas en water, tot sanitair.

Aan de linker zijde vindt u diverse disciplines met meer informatie.