Over Sloot en Sessink

John Sloot en Marco Sessink
John Sloot en Marco Sessink

Sloot en Sessink Installatietechniek is een installatiebedrijf gevestigd in Hengelo (Gelderland).

Samen met onze personeelsleden voeren John Sloot en Marco Sessink tot ver buiten de Achterhoek diverse werkzaamheden uit voor bedrijven & particulieren. Op onze site vindt U een overzicht van onze diensten en projecten.

Maatwerk

Wij leveren installatiewerk voor u op maat. Doordat niet iedereen precies weet wat hij voor ogen heeft, is een persoonlijk advies van groot belang. Door ons luisterend oor en specialistische kennis komen wij in gezamenlijk overleg tot een passende oplossing.
Meedenken, oplossingsgericht werken, overleg met de opdrachtgever en afspraken nakomen zijn dan ook bij ons terugkerende voorwaarden. Door deze eigenschappen en door sterk concurrerende tarieven zijn wij uitgegroeid tot een flexibele en betrouwbare partner op het installatiegebied en hebben wij in korte tijd een flinke groei doorgemaakt.

Erkend

Als erkend installateur zijn wij lid van de branchevereniging voor installateurs, UNETO VNI, waardoor de technische ontwikkelingen in onze branche op de voet gevolgd kunnen worden. Als erkend leerbedrijf geven wij praktijkleerlingen de kwaliteit van ons vak door.

Voor een vrijblijvend advies of offerte aanvraag bent u natuurlijk vrij om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Over Sloot en Sessink